Työhyvinvoinnin tueksi

Ricasluonto tarjoaa yrityksille erilaisia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä vuodenajasta riippumatta. Alla muokattavissa olevat ohjelmapakettimme, kysy tarjous juuri sinun yrityksellesi!

Ohjatut patikointiretket Nuuksiossa sekä Sipoonkorvessa

2 – 10 kilometrin pituisia patikointiretkiä voidaan järjestää mihin vuodenaikaan tahansa. Retki sisältää nuotiopysähdyksen, johon on mahdollista yhdistää esimerkiksi nuotioruokailu (sisältäen alkupalan, pääruoan sekä jälkiruoan) tai makkaran ja/tai tikkupullien paistoa sekä nokipannukahvit. 

Lumikenkäretket

Lumikenkäretkiä järjestetään esimerkiksi Nuuksion sekä Sipoonkorven kansallispuistossa. Jäätilanteen salliessa retki on mahdollista järjestää myös merenjäätä pitkin Espoon Isoon Vasikkasaareen. Retken kesto 2 - 3 tuntia. 

Metsämieli-tapahtuma

Metsämieli-menetelmän taustana ovat tutkitut valmennusmenetelmät, kuten vahvuuksien psykologia, mindfulness ja lifecoaching. Opimme mielen taitoja sekä luonnossa tehtäviä helppoja läsnäoloharjoituksia.

Lue lisää Metsämieli-menetelmästä täältä.

Kokoa oma pakettisi

Voit myös koota oman Ricastuttava virkistyspäivä-kokonaisuuden, johon voi kuulua esimerkiksi frisbeegolfia, patikointiretki, nuotioruokailua, sauvakävelyä tai leikkimieliset kilpailut. Ricasluonto tekee yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, joten päivään voi myös lisätä SUP-lautailua, melontaa, intiaanikanoottiretken tai linturetken.

Hinta määräytyy keston, aktiviteettien sekä ryhmän koon perusteella.